Komplett behandling 5.545 kr (ord 6.645 kr) Spara 1.100 kr!

Vi går igenom alla ytskikt i bilen. Utvändigt behandlar vi lacken enligt Wellkeptmetoden (lacken poleras i 2 steg och sedan förseglas (PPS) den för att stå emot oxidation, surt regn, tjära, salt m.m. i ca 18 månader).

Invändigt städas bilen noggrant. Alla plastdetaljer tvättas och torkas. Textilier djuprengöres och kemtvättas. Fläckar löses upp och avlägsnas. Slutligen impregneras textilierna med Wellkept Textilskydd. Detta ger en vatten- och smutsavvisande yta som skyddar och underlättar framtida rengöring och underhåll. Wellkept har ett särskilt behandlingsprogram för bilar med skinn/läderklädsel. Metoden rengör lädret mycket effektivt och tillför sen naturliga oljor som ger ett mjukt och smidigt skinn. Behandlingen gör att lädret andas, blir smutsavvisande och behåller sin läderdoft.

Slutligen motortvättas bilen och kollas via en 28 punkters åtgärdslista så alla moment är utförda enligt de höga kvalitetskrav vi ställer på arbetet.

Vi arbetar aktivt med din bil under 8 timmar, sedan behöver den sluthärdas över natten. Det innebär att du lämnar bilen på morgonen dag 1 och är klar för avhämtning på morgonen dag 2. Du får en lånebil kostnadsfritt under behandlingstiden.

Endast utvändig behandling 4.150 kr (ord 5.150 kr) Spara 1.000 kr!

Lägg till 695 kr så lackskyddsbehandlar vi dina fälgar också!

Tillägg för SUV, typ X5, XC90 = 700kr inkl moms

Ring och boka tid för behandling 08 – 514 96 980

Tillägg för keramiskt lackskydd, 700 kr

 

Varför behandla

Lacken på din bil påverkas snabbt av UV-strålning, surt regn, vägsalt och andra aggressiva föroreningar. En oskyddad lack oxiderar. Oavsett om du har en alldeles ny bil eller en begagnad bör du låta Wellkept lackskydda den. Det skyddar lacken, bevarar lystern och gör den t.o.m blankare än när den var helt ny!

Reco.se

exiting-car.png

Vad tycker kunderna?

Vi uppskattar att du ger oss betyg! Många kunder har genom åren kommenterat oss på www.reco.se
Wellkept får ofta toppbetyg! Läs på reco vad våra kunder tycker om vårt arbete.