for-jobba-hos-ossJobba hos oss

Vi söker dig som gillar bilar!

Wellkept är i ett expansivt skede och söker nu ytterligare medarbetare som vill vara med i vårt team. Arbetet går ut på att rekonditionera både nya och begagnade bilar. Vi jobbar med högkvalitativa och lättarbetade bilvårdsprodukter. Vi jobbar dels med privatkunder men även direkt mot BMW (Bavaria Stockholm).

Arbetet innebär mycket kundkontakt, både direkt och per telefon. Därför är det viktigt att du är serviceinriktad, har känsla för kvalitet och talar och skriver svenska. Har du tidigare erfarenhet ser vi det ett stort plus men andra faktorer kan vara viktigare. B-körkort är ett krav. Vi ser gärna att du är mellan 18-25 år då det kompletterar våra övriga medarbetares ålder. Är du rökfri är även det ett plus.

 

Varför behandla

Lacken på din bil påverkas snabbt av UV-strålning, surt regn, vägsalt och andra aggressiva föroreningar. En oskyddad lack oxiderar. Oavsett om du har en alldeles ny bil eller en begagnad bör du låta Wellkept lackskydda den. Det skyddar lacken, bevarar lystern och gör den t.o.m blankare än när den var helt ny!

Reco.se

man-put-bag-in-trunk.png

Vad tycker kunderna?

Vi uppskattar att du ger oss betyg! Många kunder har genom åren kommenterat oss på www.reco.se
Wellkept får ofta toppbetyg! Läs på reco vad våra kunder tycker om vårt arbete.