for-flygFlygplan

Ett flygplan har ofta ett ganska tunt färglager och felaktigt utförd polering med roterande polermaskiner och rubbing kan faktiskt leda till stora skador! Vi har erfarenhet att tvätta, polera och lackbehandla både flygplan och helikoptrar.

Våra preparat, vår teknik och våra duktiga hantverkare gör att vi alltid kan garantera ett förstklassigt resultat.

En lackbehandlad kärra ger bättre prestanda och förbättrad bränsleekonomi. Dessutom får du nöjet att ha en högblank maskin med helt nytt djup och lyster i lacken!

Kontakta oss för ett förutsättningslöst möte. Vi offererar varje projekt för sig och kommer gärna till dig om du har kärran i Stockholmsområdet.

Planera behandlingen av din kärra i god tid! Boka gärna redan på hösten om du vill ha behandlingen utförd på våren. Bokar du före sista november för ett arbete under våren ger vi dig 10% rabatt!

Vi ger dig 15% rabatt på priset om vi kan utföra behandlingen under vintern!

 

Varför behandla

Lacken på din bil påverkas snabbt av UV-strålning, surt regn, vägsalt och andra aggressiva föroreningar. En oskyddad lack oxiderar. Oavsett om du har en alldeles ny bil eller en begagnad bör du låta Wellkept lackskydda den. Det skyddar lacken, bevarar lystern och gör den t.o.m blankare än när den var helt ny!

Reco.se

exiting-car.png

Vad tycker kunderna?

Vi uppskattar att du ger oss betyg! Många kunder har genom åren kommenterat oss på www.reco.se
Wellkept får ofta toppbetyg! Läs på reco vad våra kunder tycker om vårt arbete.