for-komplettKomplett behandling - En ordentlig genomgång!
Från 3995:-

Utvändigt behandlar vi lacken enligt Wellkeptmetoden. (läs om alla moment under rubriken ”Utvändig behandling) Invändigt städas bilen noggrant. Alla plastdetaljer tvättas och torkas. Textilier djuprengöres och kemtvättas. Fläckar löses upp och avlägsnas. Slutligen impregneras textilierna med Wellkept Textilskydd. Detta ger en vatten- och smutsavvisande yta som skyddar och underlättar framtida rengöring och underhåll.

Wellkept har ett särskilt behandlingsprogram för bilar med skinn/läderklädsel . Metoden rengör lädret mycket effektivt och tillför sen naturliga oljor som ger ett mjukt och smidigt skinn. Behandlingen gör att lädret andas, blir smutsavvisande och behåller sin läderdoft.

Slutligen motortvättas bilen och kollas via en 28 punkters åtgärdslista så alla moment är utförda enligt de höga kvalitetskrav vi ställer på arbetet.

Nu kan du välja keramiskt lackskydd om du vill, fråga oss om fördelarna.

Pris:
Nytt fordon 3.995 kr inkl. moms
Beg. fordon 6.645 kr inkl. moms (Just nu, 5.545 kr)

Tillägg för SUV, typ X5, XC90 = 700kr inkl moms

 

Varför behandla

Lacken på din bil påverkas snabbt av UV-strålning, surt regn, vägsalt och andra aggressiva föroreningar. En oskyddad lack oxiderar. Oavsett om du har en alldeles ny bil eller en begagnad bör du låta Wellkept lackskydda den. Det skyddar lacken, bevarar lystern och gör den t.o.m blankare än när den var helt ny!

Reco.se

trunk.png

Vad tycker kunderna?

Vi uppskattar att du ger oss betyg! Många kunder har genom åren kommenterat oss på www.reco.se
Wellkept får ofta toppbetyg! Läs på reco vad våra kunder tycker om vårt arbete.