for-batBåtrekond – Gör din båt finare än när den var ny!

Alla som har båt med ytskikt av gelcoat eller lackad plåt eller aluminium vet hur viktigt det är att rengöra, polera och vaxa båten för att hålla den blank och snygg.

På en större båt är detta arbete både tidsödande och svårt för att nå ett bra resultat.

Vi har mångårig erfarenhet av båt- och bilrekond både i Sverige och i länder runt medelhavet. Vi hjälper dig att nå ett enastående resultat. Du får en båt med ett ytskikt som är blankare, har djupare lyster och är betydligt tåligare än när båten var helt ny!

Vi använder de bästa preparat som finns på marknaden och våra hantverkare är erfarna, kunniga och noggranna.

Det är viktigt att tvätta båten några gånger per säsong med ett speciellt båtshampoo som inte tar bort vax eller sealing. Det ingår alltid en dunk (3 liter) specialshampoo när vi utför en utvändig recond på båtar längre än 5 meter.

Vi utför tvättning, polering och vaxning av all gelcoat eller lackat ytskikt på din båt. Vi slipar och tvättar teakdäck. Vi utför också klädseltvätt och tvätt av sprayhood på din segelbåt eller motorbåt.

Vi har även kontakt med en sadelmakare/tapetserare som är specialist på omklädsel av dynor och båtinredning.

Planera behandlingen av din båt i god tid! Boka gärna redan på hösten om du vill ha behandlingen utförd på våren. Bokar du före sista november för ett arbete under våren ger vi dig 10% rabatt! Vi ger dig 15% rabatt på priset om vi kan utföra behandlingen under vintern!

För mer information om priser kontakta oss på 08-514 96 980

 

Varför behandla

Lacken på din bil påverkas snabbt av UV-strålning, surt regn, vägsalt och andra aggressiva föroreningar. En oskyddad lack oxiderar. Oavsett om du har en alldeles ny bil eller en begagnad bör du låta Wellkept lackskydda den. Det skyddar lacken, bevarar lystern och gör den t.o.m blankare än när den var helt ny!

Reco.se

woman-flirt-with-man-in-car.png

Vad tycker kunderna?

Vi uppskattar att du ger oss betyg! Många kunder har genom åren kommenterat oss på www.reco.se
Wellkept får ofta toppbetyg! Läs på reco vad våra kunder tycker om vårt arbete.